บ่แม่นบ่ฮัก – แซ็ค ชุมแพ

เพลง บ่แม่นบ่ฮัก – แซ็ค ชุมแพ

เนื้อเพลงบ่แม่นบ่ฮัก – แซ็ค ชุมแพ *ย่อนว่าฟ้าลิขิตมาเพื่อจาก หรือวิบาก กรรมใด ที่เฮ็ดมา คั่นเส้นทางบ่สมคู่ควรน้องหล่า บัดสิว่า บ่แม่น คู่คอง บ่เคียงกันคั่นสวรรค์บ่สรรสร้างเฮา พาพัดพลัดพรากแยกเฮาสอง ต้องจากกัน…

ฝากใบลา – เนย ภัสวรรณ

เพลง ฝากใบลา – เนย ภัสวรรณ

เนื้อเพลงฝากใบลา – เนย ภัสวรรณ แชทเฟสเด้ง ยามหกโมงเช้า บอกว่าเฮาเลิกกันสาเนาะ รีดผ้าอยู่กะน้ำตาคลอ จนอีพ่อถามว่าเป็นหยัง เช็ดน้ำตาพังแล้วบอกพ่อว่าฝุ่นเข้าตา กำลังสิแชทถามว่าจริงหรือหลอก อ้ายกะมาบล็อกเฟสหนีจากกัน เป็นหยังอ้ายคือเฮ้ดจั่งวั่นน้องบ่เข้าใจ สมัครอีกเฟสเพื่อเข้าไปส่อง อ้ายโพสต์ฉลองความฮักครั้งใหม่…

แอลกอฮอล์ล้างใจ – ต้าร์ ตจว.

เพลง แอลกอฮอล์ล้างใจ – ต้าร์ ตจว.

เนื้อเพลงแอลกอฮอล์ล้างใจ – ต้าร์ ตจว. ตื่นลืมตา ความเศร้าก็เข้ามาซูนใจ ตั้งแต่เจ้าจากไป กะเหงาปานไก่เป็นห่า คอตกเต๊าะเซาะ บ่ค่อยเว้าค่อยจา อยู่กับน้ำตา เยียวยาหัวใจ ด้วยน้ำเมา กะฮู้ว่าเหล้า ผู้ใด๋กะเว้าว่าบ่ดี…

บ่เลิกได้บ่ – เพชร สหรัตน์

เพลง บ่เลิกได้บ่ – เพชร สหรัตน์

เนื้อเพลงบ่เลิกได้บ่ – เพชร สหรัตน์ เข่าทรุดลงคาที่ ในวันนี้ที่เธอบอกลา เขื่อนกักกั้นน้ำตาก็พังสลาย ตั้งรับความเจ็บบ่ทัน อาการเหมือนคนใกล้ตาย ถ้าบ่อยากเห็นคนสิ้นใจ อย่าเลิกกันไปแบบนี้ได้บ่ บ่เลิกได้บ่ บ่จบได้บ่ ความฮักของเฮา ให้กลับมาเป็นคือเก่าเซาเลิกกันสา…

กิ่งไม้บ่วิเศษ – ไผ่ พงศธร

เพลง กิ่งไม้บ่วิเศษ – ไผ่ พงศธร

เนื้อเพลงกิ่งไม้บ่วิเศษ – ไผ่ พงศธร อ้ายเว้าหยังบ่ได้ อ้ายเฮ็ดหยังบ่ได้ ไผสิเข้าใจอ้ายน้อ ความฮักมันคาคอ มันจุกอยู่จ่อหล่อ ยามเธอมาให้พ้อหน้า อยากขอว่าคนนั้นที่เธอควงแขน เปลี่ยนให้อ้ายเฮ็ดหน้าที่แทนสา ได้แต่เว้าในใจตลอดมา วาสนาบ่พอได้ต้อยซูนคิง อ้ายจึงอยากมีกิ่งไม้วิเศษ…

ใครหนอ หนอใคร – ไมค์ ภิรมย์พร

เพลง ใครหนอ หนอใคร – ไมค์ ภิรมย์พร

เนื้อเพลงใครหนอ หนอใคร – ไมค์ ภิรมย์พร ใครที่ปลุกฉันให้ตื่นตอนเช้า ทุกวัน ใครจัดอาหารเตรียมชุดทำงานไว้ให้ ใครเล่าคอยเตือน วันนี้อย่าลืม อะไร คอยส่งยิ้มให้ ทุกเช้า ใครที่คอยถามเที่ยงแล้วกินข้าว หรือยัง…

นิตา – เจนนี่ ได้หมดถ้าสดชื่น

เพลง นิตา – เจนนี่ ได้หมดถ้าสดชื่น

เนื้อเพลงนิตา – เจนนี่ ได้หมดถ้าสดชื่น ถามกันจังว่าไปทำไหรมา สวยผิดหูผิดตา ดูมีออร่าจับใจ ผิวที่เคยด่างดำ กลับดูสว่างสดใส ไปทำไรอะไร อะไรมาน๊า ถามกันจริงว่านิตาคืออะไร ก็คือสบู่นี่ไง ที่ทำให้ฉันสวยขึ้นมา ใช้แล้วดีจริงๆ…

อย่างนี้ก็ได้เหรอ – ตั๊กแตน ชลดา

เพลง อย่างนี้ก็ได้เหรอ – ตั๊กแตน ชลดา

เนื้อเพลงอย่างนี้ก็ได้เหรอ – ตั๊กแตน ชลดา แค่อยากขอถามเธอสักที ว่าลูกผู้ชายเขาทำอย่างนี้ ก็ได้เหรอ อยากจะถามอะไรสักอย่าง ก่อนที่สองเราจะต้องแยกทาง ต้นเหตุมันเหมือนว่าทุกๆ อย่าง ฉันนั้นทำมันพัง ยังติดค้างอยู่ในใจฉันนี้ เธอลองถามตัวเองดีๆ ที่ผ่านมาฉันก็ยังเหมือนเดิม…

ซังได้ซังแล้ว – ต่าย อรทัย

เพลง ซังได้ซังแล้ว – ต่าย อรทัย

เนื้อเพลงซังได้ซังแล้ว – ต่าย อรทัย กะฮู้ว่าอ้ายทิ้งไป กะฮู้ว่าอ้ายอยู่นำเขา กะฮู้ว่าฮักสองเฮา จั่งใด๋กะเอาคืนบ่ได้ กะฮู้อ้ายเคยตั๋วกัน แล้วกะยังจำฝังใจ แต่กะจั๊กสิเฮ็ดจั่งใด๋ จั่งสิลืมอ้ายได้ซักที เทือใด๋เทือนั่น ตั๋วใจว่าให้เซาฮัก ตั้งใจว่าสิซังคัก…

ฮู้เบิดล่ะ – เบลล์ นิภาดา

เพลง ฮู้เบิดล่ะ – เบลล์ นิภาดา

เนื้อเพลงฮู้เบิดล่ะ – เบลล์ นิภาดา คนฮักกันถ้าหากคนหนึ่งเปลี่ยนไป จั่งใด๋กะฮู้สึกได้ บ่ยาก คนเซาฮักกันจั่งแม่นซอมออกง่ายคัก อยู่ที่ว่าสิเว้าสิปาก บ่ท่อนั้นล่ะ เรื่องนี้เกิดขึ้นกับเฮา บัดเป็นน้อง ที่เว้าบ่ได้ ย้อนว่าฮักอ้ายแฮง ย้อนว่าแพงอ้ายหลาย…

ผู้หญิงหลายมือ – ศิริพร อำไพพงษ์

เพลง ผู้หญิงหลายมือ – ศิริพร อำไพพงษ์

เนื้อเพลงผู้หญิงหลายมือ – ศิริพร อำไพพงษ์ อกหักมาน้ำตาพังหย่าว อีกแล้วเราที่พ่ายแพ้ เชื่อคำหวานคิดว่ารักแท้ แต่ต้องมาเสียใจ ใจง่ายให้ไผเข้ามา คิดว่าสิเพิ่งพาได้ ให้เบิด เบิดหัวใจ สุดท้ายได้ความผิดหวัง ดีใจหลายที่อ้ายบอกฮัก อยากได้ยินอีกครั้ง…

ขี้เถ้า – เบ็น ศรัณยู

เพลง ขี้เถ้า – เบ็น ศรัณยู

เนื้อเพลงขี้เถ้า – เบ็น ศรัณยู อ้ายกะซำขี้เถ้าจากกองฟืน บ่กล้าไปยืนเฮียงข้างย่านเปื้อนใจเจ้า อ้ายบ่มีอีหยังไปสู้เขา มีแต่ใจฮ้าง ฮ้าง เน่า เน่า กับฮักจริง ได้แต่คิดได้แต่ฝัน ว่าเฮาได้เป็นแฟนกัน ได้ฮักเจ้าแค่ซำนั้นอ้ายกะดีใจ…

สิเหลือบ่ – ศร สินชัย

เพลง สิเหลือบ่ – ศร สินชัย

เนื้อเพลงสิเหลือบ่ – ศร สินชัย เดี๋ยวนี้คือเข้ากันแท้น้อ ไปหาเลาะกะซวนแต่เขา อ้ายนั่งตาเลือมเม่าๆ แต่ว่าเจ้าเห็นอ้ายเป็นคนอื่น เห็นเป็นหัวหลักหัวตอ ซันบ้อน้องจั่งเหยียบตืม เห็นเขาจับแขนคืออ้ายบ่ปลื้ม กับพฤติกรรม คือเฮ็ดตำใจแท้น้อ กอดคอพากันย่างหนีหาย กะเหลือใจอยู่พออยากกลั้นใจตาย…

อ้อมแขนแฟนเก่า – กานต์ ทศน

เพลง อ้อมแขนแฟนเก่า – กานต์ ทศน

เนื้อเพลงอ้อมแขนแฟนเก่า – กานต์ ทศน แม้ว่าวันนี้ โตอ้ายสิต้องแพ้เขา แม้ว่าวันนี้ ฮักเฮาสิต้องจบลงแค่นี้ แต่อยากให้เจ้าฮู้ว่าหัวใจ อ้ายยังฮักเจ้าหลายคนดี คั่นมื้อหนึ่งถืกเขาย่ำยี อ้อมกอดอ้อมนี้ยังรอเสมอ แค่หนึ่งนาทีก็มีความหมายในใจอ้ายนี้ เสี้ยวนาทีให้อ้ายคนนี้ก็ดีใจแล้ว อ้อมแขนแฟนเก่า…

ฮักกันเเฮงๆ – เนสกาเเฟ ศรีนคร

เพลง ฮักกันเเฮงๆ – เนสกาเเฟ ศรีนคร

เนื้อเพลงฮักกันเเฮงๆ – เนสกาเเฟ ศรีนคร มีกันแล้วอยากมีใหม่ มีไผแล้วอยากมีอื่น ถ้ามีเขาน้องสิบ่ฝืน สิบ่ขอยืนหม่องนั่นต่อไป ขั่นสิไปน้องกะบ่ว่า อย่ากลับคืนมาน้องขี้เดียดหลาย แหม่นสิฮ้องไห้แป๋ตายเมื่ออ้ายสิไปน้องสิตัดใจลา เจ็บช้ำกับคำว่าฮัก เจ็บหนักกับคำว่าผิดหวัง สิขอตำจอกให้ฮักพังๆ สิขอลืมความหลัง…

เฮ็ดทุกวิถีทาง – เบิ้ล ปทุมราช Feat.ก้อง ห้วยไร่

เพลง เฮ็ดทุกวิถีทาง – เบิ้ล ปทุมราช Feat.ก้อง ห้วยไร่

เนื้อเพลงเฮ็ดทุกวิถีทาง – เบิ้ล ปทุมราช Feat.ก้อง ห้วยไร่ อ้ายเฮ็ดทุกวิถีทาง อยากได้นางเป็นเมีย แต่สุดท้ายกะเสีย… ให้เขาไป เฮาเกิดมาเป็นคนแค่ฮู้จัก บ่ได้เกิดมาเป็นคนฮู้ใจอีหยังหลาย เฮาเกิดมาได้พ้อได้อย่างกาย บ่ได้เว้าอธิบาย อีหยัง…

คำฮัก – แซ็ค ชุมแพ

เพลง คำฮัก – แซ็ค ชุมแพ

เนื้อเพลงคำฮัก – แซ็ค ชุมแพ อันคำฮักที่เก็บเซี่ยงไว้ เจ็บปานได๋ไผสิฮู้ ย่านว่าบอกให้เขาฮู้แล้วเขาบ่ฮัก ได้แต่ห่วงซอมอยู่ห่างๆ น้องคนงามได้ย่างตามฝัน อ้ายผู้จนบ่กล้าดึงมือคู่นั้น จับลงมาจากเทิ่งฟ้า *กำลังสิปีนบืนสู้ชะตา ขึ้นไปเทิ่งฟ้าเพียงบอกคำฮัก รออ้ายแน่อย่าฟ้าวติดกับดักคำฮักผู้ได๋ อุกอั่งเอาย่อนเก็บคำฮัก…

เนื้อเพลงกิ๊กซ้อนท้าย – น้องแนน หนุ่มอ้อยโชว์ Feat.วงเบบี้ดั๊ก

เพลง เนื้อเพลงกิ๊กซ้อนท้าย – น้องแนน หนุ่มอ้อยโชว์ Feat.วงเบบี้ดั๊ก

กิ๊กซ้อนท้าย – น้องแนน หนุ่มอ้อยโชว์ Feat.วงเบบี้ดั๊ก ทีแรกก็กังวล เพราะเรามีแฟนหล่อพ่อรวย ไม่รู้ อิไปกันรอดหม้าย ไอ้เราก็มีแค่รถเครื่องคันร้าย จะให้พี่ซ้อนท้าย พี่อิไปหม้ายพี่ รถเครื่องของน้องก็ชอบมีปัญหา เดี๋ยวไฟหน้า หัวเทียน…

เนื้อเพลงปล่อยไปตายโลด – ธัญญ่า

เพลง เนื้อเพลงปล่อยไปตายโลด – ธัญญ่า

ปล่อยไปตายโลด – ธัญญ่า ถือว่าโดนควายตำ ถือว่าโดนควายย่ำ เจ็บจุกแหน่กะทำใจเอาใหญ่แล้ว เขาบ่ได้เป็นพ่อ เขาบ่ฮักเฮาแล้ว เขาบ่ส่ำหมาแมว ที่เฮาเลี้ยงไว้ ปล่อยไปตายโลด มันเป็นแค่เมื่อวาน เช้านี้นั้นมันเป็นวันใหม่ ผู้ชายมีมากมาย เลิกเสียใจให้คนพรรค์นั้น…