เนื้อเพลงคำขอ – ก้อง ห้วยไร่

เพลง เนื้อเพลงคำขอ – ก้อง ห้วยไร่

เนื้อเพลง คำขอ – ก้อง ห้วยไร่ เว้าง่ายแท้น้อ คำว่าพอจากคนฮักอ้าย โอ้ยเหลือใจหลาย เจ้าเปิดเจ้าหน่ายตัวอ้ายแล้วบ่ บอกว่าฮัก ฮักกัน คำเว้าคำนั้นยังจำได้บ่ เจ้าหลงคารมคนหล่อ ถิ่มคนมอซอ ออนซอนเขาแทน…

เนื้อเพลงฝ้ายผูกแขนเปื้อนเหงื่อ – เบียร์ พร้อมพงษ์

เพลง เนื้อเพลงฝ้ายผูกแขนเปื้อนเหงื่อ – เบียร์ พร้อมพงษ์

เนื้อเพลง ฝ้ายผูกแขนเปื้อนเหงื่อ – เบียร์ พร้อมพงษ์ ฝ้ายผูกแขนเส้นขาว ที่มันเก่าจนผู้สาวถาม ว่าอ้ายเป็นหยังจั่งมักหลาย เหลือเส้นบาง ๆ กะยังบ่ถิ่ม บ่กล้าตอบผู้สาว เบิ่งฝ้ายขาวแล้วต้องอมยิ้ม คำอวยพรยังอุมอิม มื้อผูกแขนยังจำในใจ…

สืบพันธุ์ (ສືບພັນ)​ – บุ๊ค ศุภกาญจน์

เพลง สืบพันธุ์ (ສືບພັນ)​ – บุ๊ค ศุภกาญจน์

เนื้อเพลง สืบพันธุ์ (ສືບພັນ)​ – บุ๊ค ศุภกาญจน์ เขาแค่มาสืบพันธุ์ ในช่วงเวลาที่แสนสั้น เขาบ่ได้ฮักเฮา “อิหลีอิหลอ” เขาแค่มาหลอกฟัน แค่คืนเดียวท่อนั้น สืบพันธุ์ แล้วก็จากไป เขาบอกเฮาว่าฮัก…

ผู้สาวเก่าอย่าเว้าดัง – อ๋อมแอ๋ม ปิยธิดา

เพลง ผู้สาวเก่าอย่าเว้าดัง – อ๋อมแอ๋ม ปิยธิดา

เนื้อเพลง ผู้สาวเก่าอย่าเว้าดัง – อ๋อมแอ๋ม ปิยธิดา เก่าเป็นของไผ แต่ใหม่เป็นของน้อง ถึงเจ้าสิเคยหมายปอง บ่ได้ครองใจอ้ายดอกเด้อพี่ ตั้งแต่กี้มีแล้ว บ่รักษาเอาไว้ บัดยามเฮามีใหม่ แล้วเจ้าสิมากวนใจ เพื่ออีหยัง คิดดีแล้วบ้อ…

ห่อหมกฮวกไปฝากป้า – ลำเพลิน วงศกร Feat. เต๊ะ ตระกูลตอ

เพลง ห่อหมกฮวกไปฝากป้า – ลำเพลิน วงศกร Feat. เต๊ะ ตระกูลตอ

เนื้อเพลง ห่อหมกฮวกไปฝากป้า มื้อนี้เฮียนข่อย เพิ่นไปประสาฮีตฮอย ลงท่งหาหอย หาเห็ดและหาปลา เพิ่นส่อนอยู่บวก เพิ่นได้ฮวกมา เขียดจีนา แมงดาและกบน้อย มื้อนี้เฮียนข่อย ประมาณหกโมงแลง เพิ่นเฮ็ดแนวกินแลง หอมหิ่นๆกลิ่นตำดัง มีตำบักหุ่งหมกฮวกและกุ้งห่าง…

โสดโสตาย – นุช วิลาวัลย์

เพลง โสดโสตาย – นุช วิลาวัลย์

เนื้อเพลง โสดโสตาย – นุช วิลาวัลย์ อย่าว่าซี่ว่าซั่นให้กันเด้ออ้าย น้องเคยเจ็บจากคนหลายใจมันเลยต้องจำ *จากที่เคยสดใสบ่คือเก่า หลังจากผู้บ่าวถิ่มเฮาไป อยู่บ้านคนเดียวมันเศร้าหลาย เลยตัดสินใจไปหาหมู่ หมู่เอ้ยมื้อนี่เฮาเจ็บหลาย อยากไปผ่อนคลายอยากไปหย่าว หาแซวผู้บ่าวแบบโสตาย อย่าว่าซี่ว่าซั่นให้กันเด้ออ้าย…

เอาที่สบายใจ – ไผ่ พงศธร

เพลง เอาที่สบายใจ – ไผ่ พงศธร

เนื้อเพลง เอาที่สบายใจ – ไผ่ พงศธร โอ๊ย..น้อ..เอาโลดเด้อเด้อหล่า เอาที่..สบายใจ คันสิไปนำเขาบ่ว่าหยังดอกทางอ้าย ฮักแป๋ตาย คิดนำเจ้า..สิอดเอาดอกทางพี่ คำเอ้ย..เอ่ย เอย ถ้าเขาดีกว่าอ้าย กะคงห้ามน้องบ่ฟัง โอ้ยเด้..น้อ…

ได้ไหม – สงกรานต์

เพลง ได้ไหม – สงกรานต์

เนื้อเพลง ได้ไหม – สงกรานต์ เหมือนในวันนี้ทุกอย่างจะเปลี่ยนไป จากคำที่เธอบอกฉัน ว่ารักของเราจะเป็นแค่ความหลัง น้ำตาก็ไหลลงมาอย่างเฉียบพลัน ไม่เคยคิดฝัน ไม่มีสักวัน จะมีวันนี้ที่เธอบอกลามาทิ้งกัน ก็พอเข้าใจในความต้องการของเธอ แต่ก่อนที่เธอจะไป ขอให้เธอได้โปรดฟังฉัน กี่พันเรื่องราวที่เธอขอ…

เนื้อเพลง เบิดแล้วบ้อฮัก – ข้าวทิพย์ ธิดาดิน

เพลง เนื้อเพลง เบิดแล้วบ้อฮัก – ข้าวทิพย์ ธิดาดิน

เนื้อเพลง เบิดแล้วบ้อฮัก – ข้าวทิพย์ ธิดาดิน เคยโพสต์ เคยแท็ก ถึงน้องอยู่ประจำ ไปไสมาไส กะเอิ้นกะถาม ปานอยู่นำกัน เทียวไลน์ว่าคิดฮอด มาจอดหน้าจอทุกวัน คำคมอมยิ้ม แคปชันหวาน…

ฮักเจ้าจนตาย – โตโน่ feat. เพชร สหรัตน์

เพลง ฮักเจ้าจนตาย – โตโน่ feat. เพชร สหรัตน์

เนื้อเพลงฮักเจ้าจนตาย ศิลปิน โตโน่ ภาคิน feat. เพชร สหรัตน์ คำร้อง/ทำนอง เพชร สหรัตน์ (เพลงประกอบภาพยนตร์ ส่มภัคเสี่ยน ควบคุมการสร้างโดย บุษราคัม วงษ์คำเหลา)…

บ่เป็นหยัง เค้าเข้าใจ – กวาง จิรพรรณ OST.ไทบ้านเดอะซีรีส์ 2

เพลง บ่เป็นหยัง เค้าเข้าใจ – กวาง จิรพรรณ OST.ไทบ้านเดอะซีรีส์ 2

เนื้อเพลงบ่เป็นหยัง เค้าเข้าใจ ศิลปิน : กวาง จิรพรรณ คำร้อง/ทำนอง : ภานุวัฒน์ วิเศษวงษา เรียบเรียง : ธีระพงศ์ แก้วเนตร โปรดิวเซอร์…

ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน – ก้อง ห้วยไร่

เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน – ก้อง ห้วยไร่

เนื้อเพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน – ก้อง ห้วยไร่ ศิลปิน ก้อง ห้วยไร่ สังกัด ซาวด์มีแฮง ฮักกันมาแต่โดนแล้ว บ่มีวี่มีแววเปลี่ยนแปลงไป ตั้งแต่ทางมีแต่ขี่ไหง่ แล้วจังได๋คือมาเป็นลายต่าง สิบสิฮ่างหรือซาวสิฮ่าง สิจับมือกันหย่างว่าซั่นว่า…

เรื่องของวันพรุ่งนี้ – สโลว์ (SLow)

เพลง เรื่องของวันพรุ่งนี้ – สโลว์ (SLow)

เนื้อเพลง เรื่องของวันพรุ่งนี้ – สโลว์ (SLow) ไม่รู้ว่าเราจะคบกันได้นานเท่าไร อาจจะมีเรื่องราวให้เราแยกทางกันวันไหน ไม่รู้ว่าเธอกับฉันจะจูงมือได้ไกลเท่าไร เรื่องร้ายๆ อาจจะเกิดกับเราทั้งสองคน พรุ่งนี้ฉันไม่รู้จะเป็นอย่างไร พรุ่งนี้ฉันอาจทำเธอเสียใจ พรุ่งนี้เธออาจจะเจอคนใหม่ที่เธอว่าใช่ เรื่องร้ายๆ อาจจะเกิดกับเราทั้งสองคน…

ความรู้รอบเอว – ออยเลอร์

เพลง ความรู้รอบเอว – ออยเลอร์

เนื้อเพลง ความรู้รอบเอว – ออยเลอร์ ศิลปิน : ออยเลอร์ คำร้อง-ทำนอง : ออยเลอร์ ไหทองคำ เป็นผู้หญิงที่มีเหตุผล เคยอดทนกับทุกเรื่องราว จนมื้อนี้ได้ข่าว อ้ายควงสาวใหม่…